We Love Animals
Funny

27 Cases That Indicate The Internet Is The Answer To All The Questions

No matter how many countries you have been to, or how many things you know, there will be something that you have no idea what it’s used for. Because knowledge is infinite. So, what will you do to find an answer to your burning problems? Finding information in books? Asking teachers or friends? Maybe it will be a reasonable solution, but the time you spend will be considerably longer. Not everyone knows the right answer you need and there are thousands of books and newspapers in the market. It will take a lot of time, moreover, the answer you get may or may not be accurate.

When living in the Information Age, the Internet is the key for everything that ranges from easy to tough. Like, how to cook carbonara pasta? Are we alone in the universe? Or what’s on the other side of a black hole? No matter how weird it may sound, many individuals on the internet can help you solve your problems. And now, scroll down to check out 27 weird items and locations discovered by internet users. Have you ever seen any of these?

#1. “Ikea Coffee mug, what is the thing at the bottom?”

Source: old.reddit.com

Answer: So water doesn’t stay on the bottom if you put the mug in the dishwasher and stop wet mugs suctioning themselves to coasters.

#2. “What is this thing in my classroom? Makes subtle fan-like sounds and changes color on top”

Source: old.reddit.com

Answer: AV1 is a personal avatar for children suffering from long-term illness, helping them to continue their education and maintain the normality of daily life despite no longer being able to access mainstream education. Through an app, the user can remotely log into the class from their home or hospital. Looking through the robot’s eyes, the child can watch the lesson, through the robot’s ears they can hear greetings from their friends and they can speak through the robot to interact with the rest of the class.

#3. What are these for in an outdoor area of a hospital?

Source: old.reddit.com

Answer: These are emergency showers. An affected person (chemical spills, laboratory mishaps, etc) will pull the lever on the top and tepid water (OSHA defined between 60F and 100F) will douse the affected from the showerhead (above) and boot sprayer (below). The duration of these showers is required to be 15 full minutes at approximately 20 PSI.

#4. “Grainy-like things? They appear inside and on my closet and reappear whenever I clean them. What are these?”

Source: old.reddit.com

Answer: Termite poop.

#5. “Thin slabs of ivory with days of the week on the top found in my closet.”

Source: old.reddit.com

Answer: “…Fabulous antique early Victorian chatelaine aide memoir from the mid-1800s. Made of sheets of bone, it would have hung on a lady’s chatelaine chain or been kept securely in her pocket and she would have used it to make notes and appointments for the week to come. It has 6 pages for the days Monday to Saturday, of course, a lady would never have made appointments on a Sunday!…”

#6. “Water flows from a culvert beneath a trail into this circular pool, then continues on into the woods. What’s the pool’s purpose?”

Source: old.reddit.com

Answer: Settling pond for erosion control and improving the downstream water for happier fish.

#7. “Weird squirming living Lovecraftian nightmare on our lawn chair this morning”

Source: old.reddit.com

Answer: Hag moth caterpillar with fuzzy “false arms” on its back to make it look like a dead leaf. (We’re looking at the belly)

#8. “Plaque with numbers inscribed on it. Found on the sidewalk outside a building at my university.”

Source: old.reddit.com

Answer: Magic square. It’s a popular sort of decoration to put outside math departments

#9. “I’m not doing my dishes until I know what this beautiful thing is.”

Source: old.reddit.com

Answer: That’s a bacteria pellicle.

#10. “On the underside of our cabinet in the house, we recently bought, built in the 70s. Plastic with metal teeth on one side, very dull. Each side is ~4 inches long.”

Source: old.reddit.com

Answer: Jar opener

#11. “I bet my wife it has something to do with a tie. Do I win?”

Source: old.reddit.com

Answer: Hoof pick for cleaning horse’s hooves

#12. “Saw this rusty thing on my walk in a forest. The forest belongs to an estate (Wedellsborg, Vestfyn, Denmark.”

Source: old.reddit.com

Answer: It is an underwater mine

#13. “What is this fiber/sand ball? Found among thousands like it on a beach in Spain. It weighs almost nothing. “

Source: old.reddit.com

Answer: Seagrass ball

#14. “Growing from the basement ceiling at a very rapid rate. It is also leaving on the table below it, grayish particles.”

Source: old.reddit.com

Answer: Those are the studs from your walls – redistributed by your termites.

#15. “What are those things called? I think they’re typical of gothic architecture?”

Source: old.reddit.com

Answer: Flying buttresses. They’re there to transfer the weight of the roof outwards to stop the walls from bowing and collapsing.

#16. “What are these circular metal things on these stairs? I just hit my knee and goddamn did it hurt.”

Source: old.reddit.com

Answer: Skateboard prevention device. Keeps them from grinding on edges.

#17. “Found in deep creek MD”

Source: old.reddit.com

Answer: Stonefly larvae. Good sign for the water quality.

#18. “What are these things I keep seeing on nearly all the London bus stops in my area?”

Source: old.reddit.com

Answer: It’s potato art… And I’m not even kidding… The artist is unknown (some say by an artist called NoNose), if you look for ‘London bus stop potato art’ you can find many more articles written about it.

#19. “Saw this in a forest in Germany”

Source: old.reddit.com

Answer: It’s a fridge or an old-time cold room. Basically, a room covered with dirt for insulation

#20. “This rainbow effect?”

Source: old.reddit.com

Answer: A rainbow is a rainbow. The cause is refraction/dispersion of light due to water in the air. Looks like it’s raining over there. The shape is just a matter of angles and height.

#21. “Mostly concerned about why is this thing… “

Source: old.reddit.com

Answer: For doing surgery on the cow

#22. “My grandfather told us to NOT remove this when renovating.”

Source: old.reddit.com

Answer: Aztec calendar. Funny thing, I remember a bunch of these a while ago being smuggled over the border and they were made of meth.

#23. “When you pull the ring on this, four little pins come out. What is it used for?”

Source: old.reddit.com

Answer: It’s an anti-theft device for pocket watches.

#24. “Mini harpoon thing found when changing bedding in a hospital room.”

Source: old.reddit.com

Answer: The patient had been tased. It’s a taser dart.

#25. “Found on Guam in shallow water. 3-meter diameter disk. Top looks like polyester in a honeycomb shape that is fiberglassed to a flimsy aluminum disk. I’m stumped on this one. Never seen anything like it.”

Source: old.reddit.com

Answer: There was recently a Chinese Long March 3B rocket launch that failed, and the rocket and its payload were seen reentering the atmosphere near Guam.

#26. “Washed up on a beach in Florida.”

Source: old.reddit.com

Answer: “It is a wave-powered desalinator that is owned by Oneka Technologies, a firm in Quebec. It takes seawater and turns it into freshwater. It is powered by the motion of the waves.”

#27. “My mom and dad were doing some landscaping in the backyard and found this weird slate with writing etched into it. The months are spelled out and the year states 1827 but that’s all the information here. I can send more pics in PM. Also, this was located in Southern Missouri. Thank you in advance!”

Source: old.reddit.com

Answer: a practice gravestone scrap. Someone who carved gravestones would practice engraving lettering and drawings on this broken piece of stone.

Related posts

17 Of The Most Ridiculous Food Packaging That People Came Across

Marry Anna

Dad Trolls His Daughter By Recreating Her Selfies In Most Hilarious Way Possible

Daniel

18 Funny Roller Coaster Pics That You Can’t Hold Back Your Laughter

Marry Anna

22 Funniest Facepalms People Share On The Internet

Daniel

25 Reasons Why The English Language Utterly Makes No Sense

Leona

TikToker Reacts To The Funniest “Embarrassing Stuff” That Actually Happened To People

Leona